Ακολουθήστε μας:

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 629

ΑΥΡΙΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΟΥ- «ΕΣΑμεΑ»

ΑΥΡΙΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΟΥ- «ΕΣΑμεΑ»

Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας διαμέσω του Κέντρου Κοινότητας σας πληροφορεί ότι ξεκινάει συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία «ΕΣΑμεΑ» με σκοπό τη δημιουργία σημείου αναφοράς στον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας για όλα τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις καθώς και τις οικογένειες τους.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Κοινότητας ως αρμόδια δομή για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των ατόμων με αναπηρία αλλά και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θα φιλοξενεί στον χώρο της Διεύθυνσής Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (Μικράς Ασίας 143, 1ος Όροφος) τα στελέχη της «ΕΣΑμεΑ» κάθε δεύτερη (2η) Παρασκευή με ημερομηνία έναρξης στις 01-11-2019 και ώρες 10:00-12:00 μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου 2019.

Η δράση υλοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος «Διεκδικούμε Μαζί» της ΕΣΑμεΑ, στοχεύει στην ενημέρωση και κινητοποίηση των ατόμων με αναπηρία αναφορικά με τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα τους. Επιπρόσθετος στόχος είναι η ευρύτερη ευαισθητοποίηση των πολιτών και η ενεργή συμμετοχή τους σε θέματα κοινωνικής στήριξης AMEA.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 210 - 4006860, εσωτ.: -138, - 137, -136 και στο email:

επιστροφή στην κορυφή