Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ
 Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ και το ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα από το ΕΣΚΕΔΙΚ/ΚΕΠΠ, στην Αττική την Πέμπτη (01-07-2021) και την Παρασκευή (02-07-2021) οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 40 και κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Για αυτό το χρονικό διάστημα στο Δήμο Κερατσινίου –Δραπετσώνας, θα παραμείνει ανοικτός για τους δημότες ο κλιματιζόμενος χώρος που βρίσκεται στο Πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας, στην οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου & Καραϊσκάκη κατά τις ώρες 8:00 π.μ -20:00 μ.μ.

Συμπληρωματικά, για την προστασία των δημοτών από τις υψηλές θερμοκρασίες την Πέμπτη 1/7/2021 θα παραμείνει ανοικτό το Δημαρχείο Κερατσινίου, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 200 και το Ε΄ ΚΑΠΗ Κερατσινίου, στην οδό Κων/νου Παλαιολόγου 56 Α.

Παράλληλα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου θα προσφέρει δροσερό νερό, χυμούς και μπισκότα στους άστεγους της πόλης, ενημερώνοντας ταυτόχρονα για την λειτουργία του κλιματιζόμενου χώρου.

Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από το Σάββατο.


Επισυνάπτεται το φυλλάδιο με τις αναλυτικές οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα όπως εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
επιστροφή στην κορυφή