Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: H ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ

ΧΡ. ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ:  H ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ

 Προσκεκλημένος στην εκπομπή Kontra 24 και την Αναστασία Γιάμαλη ήταν ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν τα δύο ειδοποιητήρια διακοπής ηλεκτροδότησης που στάλθηκαν από τη «Δ»ΕΗ σε δύο σχολεία του Δήμου μας.

 Ο Χρήστος Βρεττάκος έκανε λόγο για μία προκλητική ενέργεια από πλευράς «Δ»ΕΗ, η οποία απειλεί ευθέως την ασφάλεια των παιδιών μας και ξεκαθάρισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε κανένα σχολείο του δήμου να μείνει χωρίς ρεύμα ούτε για ένα λεπτό».  

 Η μετατροπή του αγαθού σε εμπόρευμα με την είσοδο του ρεύματος στο Χρηματιστήριο Ενέργειας είναι η βασικότερη αιτία των υπέρογκων και παράλογων αυξήσεων σύμφωνα με τον κ. Βρεττάκο. «Οι άνθρωποι δεν καίνε ξαφνικά περισσότερο ρεύμα, ούτε στα σχολεία μας γίνεται κατάχρηση ρεύματος».

 Κλείνοντας την παρέμβαση του ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας τόνισε: «Αν αφήσουν τα golden boys με τους παχυλούς μισθούς να καθορίσουν την τακτική του κράτους απέναντι στη δημόσια εκπαίδευση τότε η απάντηση που θα πάρουν θα ναι εκκωφαντική».

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=7xdQSgnv0MY

επιστροφή στην κορυφή