Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.

 Εδώ και αρκετούς μήνες διάφορα δημοσιεύματα μιλούν για τη δημιουργία μίας Α.Ε. με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στόχο την «αξιοποίηση» 3.000 στρεμμάτων στην περιοχή του Σχιστού.

Με επιστολές μας ως Δήμος εκφράσαμε την δυσαρέσκειά μας για το γεγονός ότι η Αρχιεπισκοπή αποφασίζει να ασχοληθεί με το Real Estate και μάλιστα εν κρυπτώ για μια έκταση που είναι δίπλα στα σπίτια μας. Ζητάμε μέσω επιστολών το αυτονόητο. Να μας ενημερώσουν για τα σχέδιά τους για την πόλη μας. Αντί για αυτό μας στάλθηκε η παρακάτω πρόσκληση.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας αντιδρώντας στην έλλειψη σεβασμού στην άποψη της πόλης δεν θα παρευρεθεί στη φιέστα. Τα ερωτήματα που έστω και τώρα οφείλουν η Κυβέρνηση και η Αρχιεπισκοπή να απαντήσουν είναι: «Ποια θα είναι τα κριτήρια αξιοποίησης που θέτουν;» Το επίπεδο της ποιότητας της ζωής των κατοίκων; Η ανάπτυξη των πόλεων ή το επιχειρηματικό κέρδος; Δυστυχώς, η αρχιεπισκοπή επιλέγει να μας ενημερώσει για τα σχέδιά της μέσα από φιέστες. Επομένως δεν υπάρχει περίπτωση ως Δήμος να μην αντιδράσουμε στα σχέδια που ζητούν να εφαρμόσουν για εμάς, χωρίς εμάς.

επιστροφή στην κορυφή