Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Συσκευασίες με τρόφιμα σε άπορους συμπολίτες μας την παραμονή της πρωτοχρονιάς

Συσκευασίες με τρόφιμα σε άπορους συμπολίτες μας την παραμονή της πρωτοχρονιάς

Λ. ΤΖΑΝΗΣ: «Το 2012 ένα είναι το μήνυμα για όλους μας: Αλληλεγγύη.

Φέτος για τη δημοτική αρχή η κοινωνική μέριμνα

θα είναι κορυφαία επιλογή»

Με μια σημαντική πρωτοβουλία η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας συνέχισε τις προσπάθειες που είχε ξεκινήσει την περίοδο των εορτών, ώστε να ανακουφίσει τους δυσπραγούντες συμπολίτες μας.

Έτσι, για μία ακόμη φορά μοίρασε τρόφιμα σε άπορους συνανθρώπους μας την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς. Τα τρόφιμα προσέφερε η εθελοντική οργάνωση «Γιατροί του κόσμου» ανταποκρινόμενη θετικά, όπως και τα Χριστούγεννα, στο κάλεσμα της Αντιδημάρχου Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Γεωργίας Γεωργακοπούλου.

Τους άπορους συνδημότες μας υποδέχτηκαν στα γραφεία των δημοτικών ιατρείων εθελοντές της πόλης μας, οι οποίοι με την καθοδήγηση της Προέδρου Επιτροπής Εθελοντισμού κ. Μαρίας Σενικίδου, παρέδωσαν τα συσκευασμένα τρόφιμα, μαζί με τις ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής,  ο οποίος ενθαρρύνει κάθε δραστηριότητα που αφορά στην ανακούφιση συμπολιτών μας, στην κοινωνική μέριμνα και ειδικότερα τις δράσεις που έχουν εθελοντικό χαρακτήρα και δεν επιβαρύνουν οικονομικά το Δήμο τη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε. Για κάθε αναξιοπαθή συνδημότη μας ο κ. Λουκάς Τζανής είχε ένα καλό λόγο και μια ευχή για να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία τη δύσκολη χρονιά.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Το 2012 ένα είναι το μήνυμα για όλους μας: Αλληλεγγύη. Φέτος για τη δημοτική αρχή η κοινωνική μέριμνα θα είναι κορυφαία επιλογή. Αυτή τη χρονιά όλοι έχουμε ευθύνη όπως έλεγε ο Γ. Σεφέρης, «λίγο ακόμα να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα…».

επιστροφή στην κορυφή