Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Διανομή φθηνού λαδιού χωρίς μεσάζοντες στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα

Διανομή φθηνού λαδιού χωρίς μεσάζοντες στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου να προμηθεύσει τους δημότες βασικά αγαθά χωρίς μεσάζοντες και μετά τη διανομή σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή πατάτας και ρυζιού, εντάσσεται και η νέα πρωτοβουλία για διανομή φθηνού λαδιού αρίστης ποιότητας από τη Μεσσηνία.

Το ελαιόλαδο θα διανείμουν παραγωγοί από τη Μεσσηνία και θα διατίθεται σε συσκευασία πεντόλιτρου προς 14,50 ευρώ η κάθε μία.

Από την Τετάρτη 21 Μαρτίου και καθημερινά θα γίνονται οι εγγραφές για την προμήθεια του φθηνού ελαιόλαδου στο Δημαρχείο Κερατσινίου- Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200) από τις 9:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου από τις 9:00 το πρωί, στην Πλατεία Κύπρου (απέναντι από το Δημαρχειακό Μέγαρο).

Σχετικά με τη νέα πρωτοβουλία ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής δήλωσε: «Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τη μαζική ανταπόκριση των δημοτών μας, αλλά και με βάση την υπόσχεση που τους έχουμε δώσει για φθηνότερα τρόφιμa, προχωρήσαμε σε συνεργασία με παραγωγούς από τη Μεσσηνία. Έτσι, την επόμενη εβδομάδα θα δώσουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να προμηθευτούν λάδι άριστης ποιότητας και πάλι χωρίς μεσάζοντες. Επαναλαμβάνω ότι βασικός μας στόχος είναι η στήριξη και η ανακούφιση των δημοτών μας με κάθε τρόπο, με τις δυνατότητες που έχουμε. Δεν υποκαθιστούμε την αγορά, αλλά διορθώνουμε αβλεψίες του κράτους και καταργούμε τους μεσάζοντες, έως ότου ενεργοποιηθούν όλοι οι θεσμικοί παράγοντες της αγοράς, για φθηνά τρόφιμα προς όφελος των καταναλωτών.»

επιστροφή στην κορυφή