Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ «ΕΚΛΕΨΑΝ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ «ΕΚΛΕΨΑΝ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

- Επίδειξη ταλέντου και τεχνικής από τα παιδιά των παιδιά των Ακαδημιών Ρυθμικής και Πολεμικών Τεχνών.

Πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 8 και 9 Ιουνίου 2012 οι ετήσιες επιδείξεις των Ακαδημιών Ρυθμικής και Πολεμικών Τεχνών που λειτουργούν με πολύ μεγάλη επιτυχία υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Αναψυχής Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση τμημάτων της Ακαδημίας Ρυθμικής, ενώ το Σάββατο 9 Ιουνίου παρουσίασαν το έργο τους τμήματα της Ακαδημίας Ρυθμικής καθώς και τμήματα της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών.

Τα παιδιά των Ακαδημιών είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το ταλέντο και την τεχνική τους στους εκατοντάδες θεατές του κατάμεστου κλειστού γηπέδου «Π. Νικολαΐδης». Οι παρευρισκόμενοι θεατές θαύμασαν τις δεξιότητες των παιδιών και των εφήβων και διαπίστωσαν για ακόμα μία φορά το σημαντικό έργο που επιτελείται στα καλλιτεχνικά και αθλητικά τμήματα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Με αφορμή τις επιδείξεις των Ακαδημιών εν όψει της ολοκλήρωσης του σχολικού έτους, ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής δήλωσε ενθουσιασμένος με την πρόοδο των παιδιών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οι Ακαδημίες της ΔΗΚΕΠΑ είναι φυτώριο ταλέντων. Είμαστε υπερήφανοι για τις επιδόσεις των παιδιών μας και θέλω να διαβεβαιώσω ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες και συγκυρίες, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ποιοτική αναβάθμιση των καλλιτεχνικών και αθλητικών τμημάτων της ΔΗΚΕΠΑ. Όσοι θέλουν τη ΔΗΚΕΠΑ να υπολειτουργεί και τα τμήματά της να μαραζώνουν, πλανώνται πλάνη οικτρά. Η ενιαία πια Δημοτική Επιχείρηση πιο ώριμη από ποτέ, με κινητήριο μοχλό τους ίδιους τους εργαζόμενούς της θα είναι παρούσα στο πολιτιστικό και αθλητικό γίγνεσθαι του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και θα αγκαλιάζει με την ίδια φροντίδα όλα τα παιδιά και τους εφήβους του δήμου μας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ, Κυριάκος Θεοδωρακάκος, δήλωσε:

«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στις δασκάλες τους. Έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους και ενθουσίασαν το κοινό που τους παρακολούθησε. Μην ξεχνάμε ότι από τα καλλιτεχνικά και αθλητικά τμήματα του Δήμου μας έχουν ξεφυτρώσει πολλά ταλέντα. Οι Ακαδημίες μας είναι φυτώρια και έτσι θα παραμείνουν πάντα: δυναμικά και ζωντανά, κοντά στα παιδιά, στους εφήβους και στους νέους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δασκάλες των Ακαδημιών Ρυθμικής και Πολεμικών Τεχνών είναι:  Σταυρούλα Καλογερόγιαννη – Ρυθμική, Χρύσα Μακρή – Ρυθμική, Μαρία Σαράφογλου – Ρυθμική, Χρύσα Μεγαρχιώτη – Ρυθμική, Μαρία Αβραμίδου – Πολεμικές Τέχνες, Λίλιαν Πέσιτς – Πολεμικές Τέχνες.

επιστροφή στην κορυφή