Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

-          ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ – ΚΛΑΣΙΚΟΥ – ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΚΑΙ ΧΙΠ ΧΟΠ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΤΗΣ ΔΗΚΕΠΑ

Το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ 2012 στην ελεύθερη παραλία των Λιπασμάτων Δραπετσώνας αλλάζει τους ρυθμούς και το ύφος της πόλης. Γεμίζει ζωντάνια και ρυθμό το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνας από τη δημιουργία των παιδιών, των εφήβων και των νέων που στελεχώνουν τις καλλιτεχνικές και αθλητικές Ακαδημίες του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Η αυλαία του φετινού ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑΤΟΣ άνοιξε το Σάββατο 9 Ιουνίου με μια εξαίσια χορευτική παράσταση από τα τμήματα παιδιών και εφήβων των τεσσάρων πολιτιστικών κέντρων του Κερατσινίου (Ταμπουρίων, Ευγένειας, Αμφιάλης, Αγίου Μηνά).

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στην τέχνη και στην τεχνική του χορού και τα παιδιά και οι έφηβοι να δείξουν τις δεξιότητές τους στον μοντέρνο, σύγχρονο, κλασικό και χιπ χοπ χορό.

«Ήταν μια εξαιρετική παράσταση. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας και στους δασκάλους τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής. «Παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες που δημιούργησε η ενοποίηση των Δήμων με το σχέδιο Καλλικράτης και παρά την περικοπή οικονομικών πόρων από το κράτος, καταφέραμε να θέσουμε στα πολιτιστικά και αθλητικά μας τμήματα, στις Ακαδημίες μας, αυτά τα σπουδαία φυτώρια, ποιοτικά δεδομένα και πολύ υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας. Από τη νέα χρονιά ανεβάζουμε τον πήχη ψηλότερα με καινοτόμες δράσεις και δραστηριότητες».

«Τα παιδιά και οι έφηβοι των Ακαδημιών χορού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Κυριάκος Θεοδωρακάκος. «Είμαστε δίπλα τους σε ό,τι και αν μας χρειαστούν. Τα θερμά μου συγχαρητήρια και στους υπέροχους δασκάλους τους που δούλεψαν σκληρά μια ολόκληρη χρονιά και στάθηκαν κοντά στα παιδιά, σε όλα και ταυτόχρονα στο καθένα χωριστά».

επιστροφή στην κορυφή