Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

  

Τέλος στα σταθμευμένα αυτοκίνητα μπροστά από τους εσωτερικούς δρόμους των προσφυγικών κατοικιών στη Δραπετσώνα βάζει η υπ' αριθμ. 54/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, ύστερα από πρόταση του Δημάρχου Λουκά Τζανή.

 

Το πρόβλημα είναι οξύ, αφού τα σταθμευμένα αυτοκίνητα εμποδίζουν την είσοδο - έξοδο σε οχήματα πρώτης ανάγκης, όπως ασθενοφόρα και πυροσβεστικά, εάν και εφόσον απαιτηθεί να εισέλθουν σε κάποιον εσωτερικό δρόμο των προσφυγικών.

Η Επιτροπή εξέτασε το θέμα τον περασμένο Αύγουστο και με ομόφωνη απόφαση απαγορεύει τη στάθμευση αυτοκινήτων στις εισόδους των εσωτερικών δρόμων στις προσφυγικές διπλοκατοικίες ή πολυκατοικίες της Δραπετσώνας που περικλείονται από τις οδούς Αγωνιστών Πολυτεχνείου, Κανάρη, Μακρυγιάννη,και Καραϊσκάκη.

"Στην Ελλάδα δυστυχώς δε λειτουργεί πάντα το αυτονόητο και απαιτούνται αποφάσεις και νόμοι για να το επιτύχεις. Από την άλλη η οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε στο έλεος του θεού δεκάδες οικογένειες, σε κάποιο περιστατικό έκτακτης ανάγκης. Για το σκοπό αυτό πολύ σύντομα θα γίνουν κίτρινες διαγραμμίσεις και θα τοποθετηθούν κολονάκια που θα οριοθετούν τις εισόδους και θα προειδοποιούν τον απρόσεχτο ή τον ασυνείδητο οδηγό ότι δεν μπορεί να σταθμεύει στο σημείο αυτό, για το καλό των συμπολιτών του" επισημαίνει ο Δήμαρχος της πόλης Λουκάς Τζανής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

επιστροφή στην κορυφή