Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ
Το τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε συνεργασία με το 1ο Γενικό Λύκειο Δραπετσώνας, το 1ο Γενικό Λύκειο Κερατσινίου και το 3ο Γενικό Λύκειο Κερατσινίου διοργανώνουν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2014 στις 19.00 προβολή των ταινιών μικρού μήκους:
  • Πίσω από τη βιτρίνα η Δραπετσώνα
  • Θάλασσα
  • Θα δούμε
Και οι τρεις ταινίες έχουν δημιουργηθεί από τους μαθητές των σχολείων στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας αξιοποιώντας το ταλέντο και το ενδιαφέρον των μαθητών καθώς και την διάθεση των καθηγητών των παραπάνω σχολείων.

Μετά το τέλος των προβολών θα ακολουθήσει συζήτηση με τους: Σπύρο Τέσκο, σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Χαραγμένες Ζωές και Sylvain L'Espérance, σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Sur le rivage du monde.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι «κινηματογραφιστές» μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν καλλιτεχνικά και τεχνικά προβλήματα να μοιραστούν τις εμπειρίες και τους στόχους τους με τους συναδέλφους τους καθώς και να κουβεντιάσουν με τους «επαγγελματίες» σκηνοθέτες.

Η προβολή της Κυριακής αποτελεί τη πρώτη συνάντηση του μαθητικού κινηματογραφικού εργαστηρίου που διοργανώνει το τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας με τα σχολεία της πόλης μας. Θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο για τους στόχους και το πρόγραμμα του εργαστηρίου.

επιστροφή στην κορυφή