Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε συνεργασία με  τα ΚΑΠΗ  διοργάνωσαν την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» μια γιορτή στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας της Τρίτης Ηλικίας με τίτλο ¨παππούς και γιαγιά, μια ζωή προσφοράς και αγάπης¨.

Κατά την διάρκεια της γιορτής παρουσιάστηκαν οι δράσεις και το έργο των εννέα ΚΑΠΗ του Δήμου μας με την ενεργό συμμετοχή των μελών τους, οι οποίοι ξεδίπλωσαν τα ταλέντα τους καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδι, χορό, σκετσάκια, ανάγνωση κειμένων και ποιημάτων(γραμμένα από τους ίδιους) καθώς και κεράσματα φτιαγμένα από μέλη. Στη γιορτή τα μέλη των ΚΑΠΗ μας, έδειξαν σε όλους ότι η νεότητα τις περισσότερες φορές δεν έχει σχέση με την ηλικία.

Το θέατρο του πολιτιστικού κέντρου γέμισε από κόσμο καθώς σύσσωμα τα μέλη των ΚΑΠΗ μας αλλά και δημότες κάθε ηλικίας ήρθαν να παρακολουθήσουν αυτή την γιορτή που πραγματοποιήθηκε μετά από πολλά χρόνια στον Δήμο μας. Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Βρεττάκος Χρήστος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας κ. Περδίκη Παναγιώτα, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Υπεύθυνη για τις Δομές Υγείας κ. Γκρόζου Άννα και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Υπεύθυνη για τα ΚΑΠΗ, η οποία συμμετείχε ενεργά τόσο στην προετοιμασία όσο και στην διάρκεια της εκδήλωσης κ. Βαρλά Σταυρούλα. Επιπλέον την γιορτή παρακολούθησαν η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά κ. Καρακώστα Εύη, ο υποψήφιος Βουλευτής ΛΑΊΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Β’ Πειραιά κ. Σταθόπουλος Παναγιώτης , ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κ Ζούπης Ζαχαρίας, η κ. Μπαρμπαγιάννη Ευγενεια και η κ. Θωμάρη Σοφία. Επίσης παρευρέθησαν η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Δικτύου Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης κ. Μαρινοπούλου και κ. Στεφανίδου καθώς και αντιπροσωπεία του γυναικείου Συλλόγου ¨Στοργή του Παιδιου¨ με την Πρόεδρο κ. Ζεμπεκίδου Βάσω.

επιστροφή στην κορυφή