Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Προμήθεια πλαστικών σάκων απορριμμάτων για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

 Η ενδεικτική δαπάνη για την προμήθεια υπολογίζεται στο ποσό των 37.175,20 € με το ΦΠΑ 24 % και βαρύνει τον Κ.Α. 20.6699.0015 με τίτλο εξόδου «Δαπάνες αντιμετώπισης του εξάπλωσης του κορωνοΐού COVID -19 σύμφωνα με τα μέτρα πρόληψης που αποφασίζονται από τις αρχές» του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2021.

  Δικαιολογητικά Συμμετοχής:

  1. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρ. 8 του Ν. 1599/86, στην οποία θα δηλώνουν ότι έχουν λάβει γνώση των όρων της παρούσης μελέτης και συμφωνούν με αυτούς και ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του τα κριτήρια αποκλεισμού του αρ.73 του Ν4412/2016.
  2.  Τεχνική προσφορά
  3.  Οικονομική προσφορά Δικαιολογητικά κατακύρωσης

     Πριν την έκδοση της απόφασης κατακύρωσης ο υποψήφιος ανάδοχος υποχρεούται να προσκομίσει τα παρακάτω έγγραφα : α) Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας β) Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας (για συμμετοχή)

     Το κριτήριο της επιλογής του αναδόχου είναι η συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, στο σύνολο των ειδών που περιγράφονται και η οποία θα πρέπει να είναι και σύμφωνη με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης. Προσφορά που θα δίνεται για μέρος των ειδών δεν θα γίνεται αποδεκτή.

     Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προμηθειών & Αποθηκών, τηλ. 213-2074 704, 213 2074 699 (Παναγιώτα Παπαδάκη). Με την παρούσα σας καλούμε να υποβάλετε προσφορά σύμφωνα με την ανωτέρω μελέτη, μέχρι την Δευτέρα 29/11/2021 στις 15.00 μ.μ.

    Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστό φάκελο στο κτίριο του Δημαρχείου ΚερατσινίουΔραπετσώνας, στη διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 200- Κερατσίνι, στο Τμήμα Πρωτοκόλλου που βρίσκεται στο ισόγειο. Σε περίπτωση αποστολής με courier ή συστημένου φακέλου, για να θεωρηθεί η προσφορά σας εμπρόθεσμη θα πρέπει να αποσταλεί το αποδεικτικό αποστολής με email στην παρακάτω διεύθυνση: ώστε η υπηρεσία να αναμένει την παραλαβή του φακέλου, για να διαπιστώσει το εμπρόθεσμό της.


 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
και με εντολή του 
Ο Γενικός Γραμματέας

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΤΣΕΦΑΛΑΣ

επιστροφή στην κορυφή