Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Πρόσκληση ενδιαφέροντος υποβολής προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών εξειδικευμένου συνεργείου για την περισυλλογή αδέσποτων ζώων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4830/2021 "Νέο Πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς - Πρόγραμμα ΑΡΓΟΣ"

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας πρόκειται να προβεί στην σύναψη σύμβασης για την  παροχή υπηρεσιών εξειδικευμένου συνεργείου για την περισυλλογή αδέσποτων ζώων σύμφωνα με τις διατάξεις  του Ν.4830/2021 "Νέο Πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς - Πρόγραμμα ΑΡΓΟΣ".

Η προμήθεια θα υλοποιηθεί με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 118 του Ν.4412/2016 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)»

Η δαπάνη προϋπολογίζεται στο ποσό των 37.200,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%) και θα βαρύνει τον ΚΑ: 15.6117.0002 με τίτλο εξόδου: «Δαπάνες υπηρεσιών εξειδικευμένου συνεργείου για περισυλλογή αδέσποτων ζώων», του προϋπολογισμού του Δήμου του οικονομικού έτους 2024.

Δικαιολογητικά Συμμετοχής - Κατακύρωσης

  1. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρ. 8 του Ν. 1599/86, στην οποία θα δηλώνουν ότι έχουν λάβει γνώση της μελέτης και την αποδέχεται πλήρως, καθώς και ότι είναι ενήμεροι των επιτόπιων συνθηκών, με εκτίμηση των ιδιαίτερων τυχόν προβλημάτων που αφορούν στην εκτέλεση της υπηρεσίας και ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο τους τα κριτήρια αποκλεισμού του αρ.73 του Ν4412/2016.
  2. Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας
  3. Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας
  4. Τεχνική προσφορά σύμφωνα με τη μελέτη
  5. Οικονομική προσφορά
  6. Άδεια λειτουργίας επιχείρησης διαχείρισης αδέσποτων ζώων
  7. Άδεια μεταφορέα ζώων συντροφιάς
  8. Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταφυγίου ζώων εν ισχύ, σύμφωνα με το Ν. 604/1977 και το Π.Δ. 463/1978 ή άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ενδιαιτήματος. (Σε περίπτωση που ο συμμετέχον δεν διαθέτει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταφυγίου ζώων ή άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ενδιαιτήματος δύναται να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων τρίτου, προσκομίζοντας το σχετικό συμφωνητικό)
  9. Έγγραφο για κατάλληλα αδειοδοτημένο όχημα που να πληρεί τις προϋποθέσεις βάσει του κανονισμού (ΕΚ) αριθ.1/2005 του Συμβουλίου για την προστασία των ζώων κατά την μεταφορά και συναφείς δραστηριότητες.
  10. Υπεύθυνη δήλωση του συμμετέχοντα, στην οποία θα αναφέρεται:
  • ότι διαθέτει τον απαιτούμενο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εξοπλισμό και τη κτιριακή υποδομή κατά περίπτωση.
  • ότι διαθέτει έμπειρο συνεργείο/προσωπικό
  1. Πέραν των παραπάνω υποχρεωτικών δικαιολογητικών, απαιτείται προκειμένου να διασφαλισθεί η αρτιότητα της εργασίας που θα αναλάβει, ο συμμετέχον να έχει υλοποιήσει επιτυχώς αντίστοιχες συμβάσεις.

Για τον σκοπό αυτό ο συμμετέχον απαιτείται να έχει υλοποιήσει τα τελευταία τρία έτη τουλάχιστον μία σύμβαση με αντικείμενο την περισυλλογή και επανένταξη.
Προς απόδειξη των ανωτέρω, θα προσκομιστούν:
Αντίγραφο των συμβάσεων και αποδεικτικά έγγραφα για την καλή εκτέλεση των υπηρεσιών που έχουν πραγματοποιηθεί. Εάν ο αποδέκτης είναι δημόσιος φορέας, θα πρέπει να προσκομιστούν βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης εργασιών που έχουν εκδοθεί από την κατά περίπτωση αναθέτουσα αρχή, ενώ εάν ο αποδέκτης είναι ιδιωτικός φορέας, θα πρέπει να προσκομιστούν τιμολόγια ή συμφωνητικά ή βεβαιώσεις.

Οι προσφορές και η υπεύθυνη δήλωση υπογράφονται από τον προσφέροντα, εφόσον είναι φυσικό πρόσωπο.

Σε περίπτωση εκπροσώπησης νομικού προσώπου, ο υπογράφων τα ανωτέρω έγγραφα, πρέπει να προκύπτει από προσκόμιση νομιμοποιητικών εγγράφων ότι έχει εξουσιοδοτηθεί νομίμως για το σκοπό αυτό.

Το κριτήριο της επιλογής είναι η συμφερότερη από οικονομικής άποψης προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, η οποία θα είναι και σύμφωνη με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης.

Για πληροφορίες μπορείτε  να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προμηθειών & Αποθηκών, τηλ. 213-2074755 (Παναγιώτης Τζούλιας)

Με την παρούσα σας καλούμε να υποβάλετε προσφορά σύμφωνα με την ανωτέρω μελέτη, μέχρι τις 29/04/2024 και ώρα 14:00 μ.μ.

Οι προσφορές δύναται να σταλούν ταχυδρομικά ή με άλλον τρόπο στο Δήμο στη Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Κερατσίνι, Τμήμα Πρωτοκόλλου, Ισόγειο, Τ. Κ. 18756.   

Σε περίπτωση αποστολής με courier ή συστημένου φακέλου, για να θεωρηθεί η προσφορά σας εμπρόθεσμη θα πρέπει να  αποσταλεί το αποδεικτικό αποστολής με email στην παρακάτω διεύθυνση:   ώστε η υπηρεσία να αναμένει την παραλαβή του φακέλου, για να διαπιστώσει το εμπρόθεσμό της.

Τρόπος πληρωμής επί πιστώσει.   

επιστροφή στην κορυφή