Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ (ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ, ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ, ΣΕΛΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ)

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ                                                                     ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ,   10/06/2014
Δ/ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                                                        Αρ. Πρωτ          37559
ΤΜΗΜΑ:ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 200 ΤΚ 18756
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Γκίκου Ελευθερία 
ΤΗΛ: 213-2074699
FAX: 210-4633375  
 

Η  Αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας  διακηρύσσει ότι στις  20 Ιουνίου  2014, ημέρα Παρασκευή και από ώρα 13:30 μ.μ έως 14:00 μ.μ, ενώπιον της αρμόδιας  Επιτροπής του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, θα διενεργηθεί πρόχειρος  μειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για τις ακόλουθες εργασίες, οι οποίες χωρίζονται σε δύο ομάδες (Ομάδα Α και Ομάδα Β) ως εξής:

 1. Απομαγνητοφώνηση, σελιδοποίηση, βιβλιοδεσία και ηλεκτρονική υποστήριξη των ήδη ηχογραφημένων συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από 01/01/2014 έως την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο, ο οποίος θα αναδειχθεί από την διενέργεια του διαγωνισμού.

Η συνολική ενδεικτική δαπάνη των ανωτέρω εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 10.210,23 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%).

 2. Τήρηση πρακτικών (μαγνητοφωνήσεις, απομαγνητοφωνήσεις, σελιδοποίηση, βιβλιοδεσία) και την ηλεκτρονική υποστήριξη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους από την ημερομηνία υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο ο οποίος θα αναδειχθεί από την διενέργεια του διαγωνισμού,

Η συνολική ενδεικτική δαπάνη των ανωτέρω εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 34.548,86 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%).

Ο συνολικός ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 44.759,09 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%) και θα βαρύνει τον Κ.Α.  00.6117.0041 με τίτλο «Μαγνητοφωνήσεις - απομαγνητοφωνήσεις & σελιδοποίηση πρακτικών συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου & Επιτροπών» του σκέλους των εξόδων του δημοτικού προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2014.

Κάθε ενδιαφερόμενος προμηθευτής μπορεί να  δώσει προσφορά για το σύνολο των ομάδων (ΟΜΑΔΑ Α & ΟΜΑΔΑ Β) ή να δώσει προσφορά για μια εκ των δύο ομάδων ήτοι ΟΜΑΔΑ Α ή ΟΜΑΔΑ Β , όμως υποχρεούται να εκτελέσει όλες ανεξαιρέτως τις εργασίες που περιγράφονται σε κάθε ομάδα, προσκομίζοντας εγγυητική  συμμετοχής που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% της προϋπολογισθείσης δαπάνης, η οποία αναλογεί στην προσφερόμενη Ομάδα.

 Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας  (Ελ.Βενιζέλου 200 και Μ. Ασίας) σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 28/80.

 Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί Έλληνες και αλλοδαποί προμηθευτές, Νομικά πρόσωπα ημεδαπά και αλλοδαπά, Συνεταιρισμοί και Ενώσεις προμηθευτών.

 Πληροφορίες δίνονται από το αρμόδιο τμήμα προμηθειών του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 213-2074699  

H ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΣΧΟΥ

επιστροφή στην κορυφή