Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Π. ΣΑΛΠΕΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ANOIKTOY  ΔΙΕΘΝΟΥΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Αντιδήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Προκηρύσσει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, για την εργασία «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Π. ΣΑΛΠΕΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 395.877,96 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%), με κριτήριο κατακύρωσης       τη χαμηλότερη τιμή επί του συνόλου του προϋπολογισμού των παρεχομένων υπηρεσιών (δεν θα λαμβάνεται υπ΄ όψιν προσφορά, η οποία θα δίδεται για μέρος μόνον των ζητουμένων υπηρεσιών και λοιπών εργασιών)

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ..

  • Ø Ημερομηνία και ώρα έναρξης υποβολής προσφορών: Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ.
  • Ø Καταληκτική Ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: Τρίτη 25 Αυγούστου 2015 και ώρα 11:00 π.μ.
  • Ø Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών γίνεται τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ήτοι Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 13:00 μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, ενώσεις που υποβάλλουν κοινή προσφορά και κοινοπραξίες φυσικών ή νομικών προσώπων. Οι ανωτέρω απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή,χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr ) ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία εγγραφής.

Για την έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό κατατίθεται από τους διαγωνιζόμενους, κατά τους όρους του άρθρου 157 του Ν. 4281/2014, εγγύηση συμμετοχής, που ανέρχεται σε ποσοστό 2% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης (μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Τα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν τον μειοδότη σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3548/2007, του Ν. 3801/2009 και της 27754/2010 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού θα δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ημερομηνία αποστολής 08/07/2015.

Περισσότερες πληροφορίες των όρων της διακήρυξης και των τεχνικών προδιαγραφών  των παρεχομένων υπηρεσιών, δίνονται από τα γραφεία του Δήμου (Αγωνιστών  Πολυτεχνείου & Καραϊσκάκη -Δραπετσώνα) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: Αρμόδιοι Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γεωργαράς Νικόλαος & Αναπλιώτης Ιωάννης τηλ. : 213-2004001

Επίσης το σύνολο των τευχών του διαγωνισμού θα βρίσκονται αναρτημένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου www.keratsini-drapetsona.gr , όπου παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση από την ημερομηνία δημοσίευσης στο Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. .

Η Αντιδήμαρχος  Οικονομικών 

Ελένη Καπουσίζογλου

επιστροφή στην κορυφή