Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Διανομή ρυζιού στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Διανομή ρυζιού στο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Το κίνημα διάθεσης φθηνών προϊόντων συνεχίζεται

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της διανομής πατάτας σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ακολουθεί η διάθεση και άλλων προϊόντων.

Αυτή τη φορά ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας και το κίνημα εθελοντισμού και κοινωνικής στήριξης των πολιτών, σε συνεργασία με παραγωγούς ρυζιού από την Ανθήλη Λαμίας πρόκειται να διαθέσουν μεγάλες ποσότητες ρυζιού (νυχάκι) σε πεντόκιλες συσκευασίες με μόλις 5 ευρώ η συσκευασία.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας δήλωσε σχετικά: «Εμείς ως δημοτική αρχή πιστεύουμε ότι ακόμα υπάρχει τρόπος για αλληλεγγύη και δράσεις που χτυπάνε τη κρίση. Για το λόγο αυτό μετά τη διάθεση της πατάτας σε χαμηλές τιμές, που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ανακουφίζοντας πολλούς συμπολίτες μας από το υψηλό κόστος αγοράς βασικών αγαθών, ακολουθεί η διάθεση και άλλων προϊόντων πρώτης ανάγκης.  Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των δημοτών είναι ιδιαίτερα μεγάλο, γεγονός που αποτελεί για εμάς ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσουμε οργανωμένα και μεθοδικά να στηρίζουμε την αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τους πατατοπαραγωγούς και επεκτάθηκε και στη διάθεση άλλων, εξίσου σημαντικών προϊόντων.»

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 και ώρα 12μμ στην Πλατεία Κύπρου. Οι εγγραφές για την προμήθεια του προϊόντων πραγματοποιείται καθημερινά στο Δημαρχείο Κερατσινίου- Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200) από τις 9μμ – 12μμ.

επιστροφή στην κορυφή