Ακολουθήστε μας:
Κείμενο
Από
Έως

Ετήσια παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας νια τους εργαζομένους του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας πρόκειται να προβεί στη συλλογή σφραγισμένων προσφορών με το σύστημα συμπλήρωσης τιμολογίου και αξιολόγησης των προσφορών με κριτήριο την χαμηλότερη προσφορά, με απ' ευθείας ανάθεση,  σύμφωνα με τις διατάξεις:

  1. Του Ν.4281/2014
  2. Τις ισχύουσες διατάξεις του Π. Δ. 28/80 (ΦΕΚ Α’ 11) «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών Ο.Τ.Α.».
  3. Τις ισχύουσες διατάξεις του Ν.3463/2006
  4. Του Ν.3852/2010
    1. Του Ν. 3850/2010 (Φ.Ε.Κ. 84/τ.Α/2010) με τον οποίο κυρώθηκε ο κώδικας νόμων για την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων.
    2. Τις διατάξεις του Ν. 1568/1985 (Φ.Ε.Κ. 177/Α/1985) «Υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων».

Α/Α

ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

ΠΡΟΥΠ/ΣΜΟΣ

1

«Ετήσια παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας νια τους εργαζομένους του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας»

 

 

15.647,81 € (με Φ.Π.Α.)

 

Προσφορές γίνονται δεκτές ως και τις 20 Μαρτίου 2015 ημέρα Παρασκευή  στο Τμήμα Προμηθειών  του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, 2ο όροφο του κτιρίου, Ελ. Βενιζέλου 200.

Ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της σχετικής μελέτης που συνέταξε η Διεύθυνση Οικονομικών.

Οι προσφορές θα υπογράφονται από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους ή τους νόμιμους

εκπρόσωπους τους και θα υποβάλλονται σε φάκελο καλά σφραγισμένο  .

Μαζί με την προσφορά τους οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλλουν δήλωση του Ν. 1599/86 με την οποία θα δηλώνουν:

A. ότι έλαβαν γνώση όλων των όρων που αναφέρονται στην σχετική μελέτη της Διεύθυνσης Οικονομικών για την: «Ετήσια παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας για τους εργαζομένους του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας » και ότι τους αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα.

Β.  ότι δεν υφίστανται νομικοί περιορισμοί λειτουργίας της επιχείρησης (σε περίπτωση επιχείρησης) και ότι δεν έχει αποκλεισθεί η συμμετοχή τους από διαγωνισμούς του Δημοσίου ή των ΟΤΑ.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα σχετικά πιστοποιητικά αναφορικά με τα προσόντα του Τεχνικού Ασφαλείας όπως αυτά ορίζονται στην μελέτη (Τεχνικές Προδιαγραφές - Β. Προσόντα Τεχνικού Ασφαλείας).

  • Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας (Τηλ. 213 2074 702) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης στο πλήρες κείμενο της μελέτης και το έντυπο της οικονομικής προσφοράς, σε ηλεκτρονική μορφή, στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Δήμου.

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΥΣΙΖΟΓΛΟΥ

 

επιστροφή στην κορυφή